Marca: Modrić ili Essien? AS: Essien!

NOGOMETAŠE Real Madrida u utorak očekuje utakmica protiv Borussije Dortmund u kojoj će Kraljevi tražiti osvetu za poraz od 2:1 na Westfalenu.

Marca piše kako Jose Mourinho ima jednu dvojbu, koga staviti u vezni red sa Xabijem Alonsom - Luku Modrića ili Michaela Essiena?

"Sami Khedira se ozlijedio u Dortmundu prije dva tjedna i neće biti spreman za utakmicu na Bernabeu. Za njegovu poziciju konkuriraju Modrić i Essien. Hrvatski nogometaš je mnogo korisniji u napadu, dok je Essien bolja obrambena opcija", stoji u Marcinom tekstu.

"Modrić je posljednje tri prvenstvene utakmice odigrao kao starter. U jednoj od njih, protiv Mallorce, Real je odigrao najbolju ovosezonsku utakmicu s Alonsom i Modrićem na terenu."

Međutim, novinari AS-a tvrde kako dvojbe nema - na teren madridskog stadiona će Essien.

"Mourinho će napraviti dvije promjene u odnosu na prvu utakmicu protiv Borussije. Essien će zaigrati uz Xabija, a Arbeloa se vraća na lijevi bok. U napadu će prednost nad Higuainom ponovno dobiti Benzema", tvrdi AS koji dodaje podatak da je Real konačno naučio igrati bez Xabija, što se vidjelo u utakmici protiv Zaragoze kada su prvijence zabili Modrić i Essien.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.