Magalhaes: Iznenadio sam se što nisam uspio završiti Pokrajca u prvoj rundi!

BRAZILSKI borac Vinny Magalhaes također je na neki način priznao da je Igor Pokrajac, u prvoj rundi njihove borbe na UFC 152, u parteru bio vrlo dobar te je i sam ostao iznenađen što nije uspio napraviti polugu na ruci već tada.

>>> Magalhaes izvukao Pokrajcu polugu na ruci: "Poraz je sastavni dio borbe"

Vinny Magalhaes iznimno je zadovoljan svojim nastupom noćas u Torontu protiv Igora Pokrajca i prema svemu sudeći ima prilično velike planove u UFC-u. "Više nisam M-1 prvak, sada ciljam na ono pravo - titulu UFC prvaka. Ovo je samo prvi korak, imam još mnogo toga za napraviti, ali jednog dana ću uspjeti", rekao je Brazilac u razgovoru s Arielom Helwanijem.

"Mislim da prošli put nisam zapravo ni zaslužio biti u UFC-u, a sinoć sam se iznenadio koliko sam bio miran, nisam uopće bio nervozan. Bio sam čak nervozniji u svoje prethodne dvije borbe. Danas mi je bila prva prava borba u UFC-u. Bit ću iskren, kada god se borba preseli u parter vjerujem da mogu pobijediti skoro sve u kategoriji. Bio sam malo iznenađen što to nisam uspio napraviti s Pokrajcem u prvoj rundi, a bio sam u vrlo dobro poziciji. Nije ispalo kao što sam očekivao, ali ipak sam uspio."

Čemu se više nadaš, prilici za titulu prvaka UFC-a ili revanšu protiv Badera? "Volio bih novu priliku protiv Badera, ali sada mi je najvažnije samo da ostvarujem pobjede. Svejedno mi je tko će biti idući protivnik."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.