Luksemburžani: Uzvrat? Pustite nas da uživamo u ovom rezultatu

Foto: Hina

PRVAK Luksemburga, Fola Esch, nikad nije bio bliže eliminaciji nekog suparnika u Europi. U prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka odigrao je 1:1 protiv Dinama i za prolazak dalje dovoljan mu je i remi bez golova za tjedan dana.
 
"Presretan sam ovim rezultatom, načinom naše igre, ali i svojim igračima na koje sam strašno ponosan. Odigrali smo dobru utakmicu protiv jednog velikog suparnika", rekao je nakon utakmice na Maksimiru Jeff Strasser, trener Fole koja je vodila do 36. minute.
 
U srijedu je uzvrat u Luksemburgu, može li Fola do povijesnog uspjeha?
 
"Ma pustite nas prvo da uživamo u ovom rezultatu i u ovoj večeri. Kasnije ćemo se pripremati za drugu utakmicu, analizirati dobre i loše strane ove utakmice. Svjesni smo koliko je Dinamo jak i znamo da nas čeka još jedna jako teška utakmica."
 
Inače, Fola je prije utakmice na Maksimiru zabila samo dva gola u Europi - prvi još davne 1973. kada je s 1:11 ispala od bugarske Beroe, a drugi prije četiri godine u ispadanju od švedskog Elfsborga 1:5.
 
Ovo je Luksemburžanima i tek drugi remi u Europi, nakon što su prošle godine odigrali 0:0 u Švedskoj protiv Goteborga...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.