"Levy je konačno popustio! Prodao je Modrića za 33 milijuna funti!"

IAKO je predsjednik Tottenhama, Daniel Levy, tražio 40 milijuna funti, odlučio je pustiti Modrića u Rel za sedam milijuna manje, piše The Telegraph.

Spursi su odlučili da je u najboljem interesu i za klub i za Modrića da hrvatski veznjak napusti London. Modrić bi s Realom trebao potpisati petogodišnji ugovor, a Real i Tottenham će odigrati i prijateljsku utakmicu. 

Tottenham se sada okreće pronalasku zamjene za Modrića, a najbliži je dovođenju Wiliana iz Šahtara. Definitivno je i to da je Andre Villas-Boas odustao od veznjaka Porta Joaoa Moutinha.

Španjolci zabrinuti: Modrić će biti "pravi" tek u listopadu

Pet dana prije kraja prijelaznog roka Luka Modrić još uvijek čeka svoj transfer u Real Madrid. Hrvatski veznjak je svjestan da mora doći u Madrid najbolje pripremljen.

Od početka svoje pobune Modrić trenira samo s osobnim trenerom. U Madridu su zabrinuti da Modrićevo stanje i nije najprikladnije. Kao dokaz toga Marca navodi da je odigrao samo 25 minuta u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Švicarske Gotovo je sigurno da Jose Mourinho neće dobiti Modrića u formi, a španjolski novinari smatraju da će se pravi Luka ukazati tek u listopadu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.