Leicester predstavio Kramarića: "Ovaj momak ima svijetlu budućnost"

Foto: FC Leicester City

ANDREJ KRAMARIĆ predstavljen je konačno i na službenoj stranici Leicestera kao novo pojačanje kluba koji se bori za opstanak u Premiershipu.

> Kramarićev transfer u Leicester na čekanju zbog radne dozvole: Evo zašto je mora tražiti iako je iz EU

Leicester je potvrdio kako je dogovor postignut, a Andrej uspješno prošao liječnički pregled te će ugovor s klubom potpisati čim riješi radnu dozvolu. S "Otoka" stižu informacije kako se radi samo o formalnosti jer niti jedan ozbiljan klub ne bi objavio gotov posao ako se nisu pobrinuli i za taj "detalj".

Kramarić sigurno neće biti na raspolaganju za naredni vikend i okršaj s Aston Villom. S najavom te utakmice pred novinarima se pojavio trener Leicestera Nigel Pearson, ali Kramarić je bio neizbježna tema.

Trener Leicestera očekuje da će Kramarić dobiti radnu dozvolu.

"Kramarić je igrač koji je bio na našem radaru dulje vrijeme. Preostalo je riješiti samo radnu dozvolu. Njegova budućnost je vrlo svijetla", rekao je Pearson i dodao:

"Činjenica da su ga htjeli mnogi veliki klubovi govori o tome koliko je cijenjen u domaćim i europskim okvirima. Mislim da imamo jake argumente za dobivanje radne dozvole zbog njegovog statusa i forme u klubu i reprezentaciji. Igrao je za Hrvatsku u svim selekcijama".

"Lijepo je čuti da momak želi igrati važnu ulogu u Leicesteru u trenutnoj situaciji. Impresionirao me kao osoba, a njegovi golovi govore za sebe. Mislim da ima potencijal da bude jako važno pojačanje za naš klub", rekao je Pearson.
 
 
> Gdje je došao Krama? Igračka tajlandskog kralja djutića pred povratkom u poznato - drugu ligu

> Gotovo je, Kramarić potpisao za Leicester City za devet milijuna eura!

> Rijeka potvrdila transfer: "Krama, hvala i sretno"

> Rijeka na Kramariću zaradila više nego na svim dosadašnjim transferima zajedno

> Neka bude Bokšić, a ne Balaban

> Put jednog purgera 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.