Krasić: U Juventusu za mene više nema budućnosti

MILOŠ KRASIĆ smatra da je njegova karijera u Juventusu gotova te žali što u siječnju nije otišao na posudbu u Tottenham. U razgovoru za beogradske Večernje Novosti Krasić je izrazio nezadovoljstvo svojom situacijom u Juventusu od kako je na klupi "stare dame“ Antonio Conte.

"Potpuno je jasno da sam prekrižen u svim planovima Juventusa, a preostaje mi samo naporno trenirati kako bi si tijekom ljeta pronašao novi klub. Imao sam u siječnju ponude Zenita i Tottenhama, a moja je greška što nisam izabrao Premierligaša jer sam se potajno nadao novoj prilici u Juventusu. Jako sam žalostan što moram napustiti Juve, ali nemam drugog izbora",  izjavio je 27-godišnji srpski veznjak koji je od dolaska u Torino 2010. godine postigao devet golova u 41 utakmici.

No, još je jedna stvar pogodila Krasića. Radi se o izostavljanju s popisa reprezentativaca koji su odigrali prijateljske utakmice protiv Armenije i Cipra u veljači.

"Premda mi je jasno da moram pronaći klub u kojem ću igrati, mislim da sam trebao biti pozvan za te utakmice jer mi je potrebna sva podrška koju mogu imati u ovom trenutku. Silno želim pomoći reprezentaciji u narednim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine", rekao je Krasić. Podsjetimo, upravo u narednim kvalifikacijama Srbija je u skupini s Hrvatskom, te Makedonijom, Belgijom, Škotskom i Walesom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.