Kostelić: Tu stazu je postavio psihopat!

Ivica se nakon saune opustio valjanjem u snijegu! 

Foto: Facebook

IVICA KOSTELIĆ imao je razlog za zadovoljstvo nakon boravka u Sjevernoj Americi. Staza za spust u Lake Louiseu jedino je mjesto gdje ove sezone nije uzeo bodove. Odradio je sedam utrka i skupio 91 bod. Prvo postolje još uvijek čeka, no nakon odrađene sjevernoameričke rute, rekao je da mora biti zadovoljan. Konačno je u Beaver Creeku pao i dobar spust, mogla bi to biti prekretnica. Tu mu je krenulo i prošle godine, tu se uvijek i dobro zabavlja.

Ipak, iako je u Americi nailazio većinom na sjajan tretman, naljutio ga je jedan Austrijanac. Burkhart Schaffer, čovjek koji je postavljao stazu za superveleslalom u Beaveru. Ivica je objasnio:

“Na mjestu gdje je u spustu brzina bila 117 km na sat, u superveleslalomu vozilo se 116 km na sat, a razmak između vrata bio je tri puta manji nego na spustu. Taj super-G postavio je psihopat, a za teške ozljede odgovorni su i oni koji su mu dopustili da tako postavi stazu"

Nakon se vraća na Sljemenu

Osjetio je to na svojoj koži i Natko Zrnčić Dim koji se nakon pada vratio u Zagreb s pomaknutim ramenom. Planira da bi se mogao oporaviti do siječnja i skijanju se vratiti na Sljemenu ili u Wengenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.