Klopp razočarao Kop: Debakl obožavanog Nijemca u debiju na Anfieldu

Foto: Getty Images / Guliver Images

SAMO BOD izvukao je Liverpool protiv skromnog Rubina (1:1) u trećem kolu skupine Europa Lige na domaćem terenu iako je većinu utakmice imao igrača više.

Jurgen Klopp tako je loše odradio debi na domaćem terenu kao trener Redsa protiv tek 12. momčadi ruskog prvenstva, koja je već u 15. minuti Devićevim golom ušutkala Anfield. 
 
U 36. je branič gostiju Kuzmin dobio crveni karton, a odmah zatim Can je izjednačio, ali domaćin do kraja utakmice nije uspio iskoristiti brojčanu nadmoć i nakon pola utakmica u skupini EL i dalje je bez pobjede.
 
Klopp je prvi Liverpoolov gol otkako je preuzeo njegovu klupu (prvu utakmicu završio je 0:0 kod Tottenhama) proslavio je stisnutom i podignutom šakom prema navijačima.

Ali, novi i omiljeni trener u prvoj utakmici na mitskom stadionu nije doživio ništa od jednako legendarnog huka s Anfielda, jer atmosfera je protiv Rubina bila trula. Čak ni još uvijek aktualna Kloppmanija nije je mogla potaknuti, jer navijačima Redsa očigledno je puna kapa loših rezultata.
 
Problem je što se oni očigledno nastavljaju i pod novim trenerom, koji neće imati luksuz adaptacije na novu sredinu i preveliki kredit, jer doveden je s reputacijom čudotvorca i od njega se to očekuje što prije.
 
Ali, protiv Rubina se nije dogodilo, jer usprkos igraču više ogroman dio utakmice, Liverpool nije uspio opasnije zaprijetiti gostima.
 
Novog trenera navijači su na kraju utakmice ispratili pljeskom, dok bi njegov prethodnik za jednako siromašnu predstavu dobio zvižduke. Ali, za sada Kloppov Liverpool  ne izgleda ništa bolje od Rodgersovog.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.