Katastrofa Nacionala u futsal derbiju: Split u Zagrebu slavio sa 7:0

Foto: Screenshot

U DERBIJU domaćeg malonogometnog prvenstva Split Tommy je sa 7:0 potopio vodeći Nacional usred Zagreba.

Stanković: Ovakva utakmica se dogodi jednom u sto godina
 

"Ovo je utakmica koja se dogodi jednom u sto godina, razlika u kvaliteti sigurno nije takva, mi smo zabili svoje šanse, a oni nisu. Pokazali smo da se možemo nositi s Nacionalom. Moram čestitati igračima", rekao je nakon senzacionalne pobjede trener Splita Mate Stanković.

"Svim momcima sam rekao da smo najjači kad je najteže. Pokazali smo da smo jači u najjačim utakmicama. Pokazalo se da smo uigranija ekipa", dodao je Stanković.

"Nismo ih podcijenili"

"Jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri. Utakmica je bila čudna. Split je zasluženo pobijedio. Golman Jukić je radio čuda, pomogla mu je i stativa i prečka, pratila ih je sreća. Trenutno su prvi zbog ove pobjede, ali vjerujem da ćemo biti pravi kad bude najpotrebnije, u play-offu", rekao je Nacionalov igrač Mladen Kocić.

"Nismo ih podcijenili, dobro znamo njihovu kvalitetu. Istina, možda smo mislili da ćemo se lakše nakon primljenog gola, počeli smo srljati zbog rezultata, ali ponavljam, Split je zasluženo slavio", dodao je Kocić.

Nacionalu slijedi uzvratni okršaj s Futsal Dinamom u Hrvatskom kupu, a onda još jedan derbi, s trećeplasiranim Novo Vrijeme iz Makarske.


U ranijoj utakmici Vrgorac je sa 4:2 porazio aktualnog prvaka Alumnus. Posljednjeplasirani Brod 035 pobijedio je Novo Vrijeme iz Makarske sa 5:4. Solin je s 3:1 bio bolji od Uspinjače, a Murter i Osijek odigrali su 2:2.

Nacional Zagreb - Split Tommy 0:7

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.