Kapetan Crvenih Vragova Vidić srušio autoritet Moyesu

Foto: Getty images / Guliver image

ZANIMLJIVE su izjave Nemanje Vidića i Davida Moyesa nakon poraza Manchester Uniteda na Stamford Bridgeu. (3:1). I dok Vidić smatra da je njegova momčad definitivno ispala iz borbe za naslov Moyes je naglasio da Manchester United neće odustati. Možda je upravo ovakva diskrepancija u razmišljanjima trenera i njegove desne ruke, što bi svakako kapetan momčadi trebao biti, dovoljan dokaz sve mučnijeg stanja u mančesterskom velikanu.

Menadžer Manchester Uniteda vjeruje da 14 bodova zaostatka za Arsenalom nije nedostižno i ne želi odustati od borbe. Zanimljivo je da je Moyes na klupi Evertona i Manchester Uniteda vodio 48 gostujućih utakmica protiv Chelseaja, Liverpoola, Arsenala i Manchester Uniteda, a nikada nije pobijedio. Upisao je tek 18 remija. Izjavio je:

"Nećemo se predati dok imamo izgleda. Naš cilj je i dalje prvo mjesto i pokušat ćemo to ostvariti. Riječ je o velikom projektu. Znam što trebam napraviti i bit će promjena na tom putu. Pred nama je izazov. Nadao sam se da ćemo biti bolji u ovoj fazi sezone, ali ipak nismo."

Bivši kapetan Srbije smatra da cilj kluba mora biti plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, i dok za očajnu sezonu, za razliku od mnogih ne krivi isključivo trenera Moyesa, ipak je svjestan tužne realnosti za sve navijače kluba s Old Trafforda.

"Smatram da previše zaostajemo za Arsenalom. Moramo se usredotočiti na plasman među najbolje tri ili četiri momčadi i moramo razmišljati pozitivno. Udaljeni smo šest bodova od četvrtog mjesta i neće biti lako, ali sad moramo imati drugačije ciljeve. Smatram da se trebamo usredotočiti na Capital One kup i plasman u Ligu prvaka. Nikada to nije lako, ali moramo biti pozitivni i naporno raditi da promijenimo neke stvari u momčadi. Nadam se da možemo igrati bolji nogomet i uz malo sreće ostvariti ciljeve", zaključio je Vidić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.