Kapetan Alan Letang ostaje u Medveščaku još jednu sezonu

Foto: Cropix

ALAN LETANG produžio je ugovor, te će tako i petu sezonu zaredom igrati za Medveščak.

"Iskren kad kažem kako povratak u Zagreb i Medveščak petu sezonu zaredom nisam sigurno niti promišljao u najluđim, ali i najljepšim snovima. Kada sam dolazio prije četiri sezone, momčad je bila u stvaranju, ljudi su vođeni entuzijazmom i ljubavlju gradili novu povijest Medveščaka, a ja sam baš kao i cijeli tim rastao s klubom i navijačima iz sezone u sezonu", rekao je kapetan Letang i dodao:

"Medveščak je danas klub prepoznat u cijelom svijetu, a ulazak u veliki KHL konkretno i zasluženo priznanje svima onima koji su vjerovali u naš klub! Za mene ovo je novo životno iskustvo i iznimna mi je čast što ću i petu sezonu klizati i igrati za najbolje navijače na svijetu. Vraćam se u Zagreb po nove izazove, a siguran sam da će Medveščak i njegovi navijači ponovo biti najljepša sportska priča koju sam ikada mogao zamisliti i u kojoj sam mogao tijekom svoje profesionalne karijere sudjelovati."

letang je još 1993. izabran na NHL draftu, a u karijeri je igrao za AHL klubove Fredericton Canadiense, Saint John Flamese, Bridgeport Sound Tigerse, tadašnje IHL klubove Michigan K-Wingse i Utah Grizzliese (današnji član ECHL-a), njemačke prvoligaše ESV Kaufbeuren, Augsburger Panther, Hamburg Freezerse i Nürnberg Ice Tigerse, švicarskog prvoligaša Zug i drugoligaša Langnau te austrijski Innsbruck.

Podsjetimo, Medveščak će ove godine debitirati u KHL-u, najjačoj europskoj ligi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.