Kako je Bruno Marić od "naručenog suca" postao "ponajbolji sudac u državi"

Foto: Daruvar info

DARUVARSKI sudac Bruno Marić tužio je nekadašnjeg predsjednika Cibalije Željka Čulu zbog reakcije nakon utakmice s Dinamom u članku Indexovog novinara Marka Pavića. Na općinskom sudu u Zagrebu istu je tužbu i odbacio nakon isprike kojom je Čulo povukao svoje riječi i pristao snositi troškove postupka u iznosu od 15 tisuća kuna. Čulo je Indexu, naime, rekao sljedeće:

"Da je Dinamo zasluženo slavio, sve bi bilo u redu, ovako je jadno. Svaki put nam se to događa kada sudi Marić koji nas je oštetio protiv Varaždina, Osijeka i Zagreba. On je dobar sudac i sigurno nije slučajno pogriješio. Dobio je instrukcije i nečije zamisli proveo u djelo. Protiv ostalih sudaca nemamo ništa protiv, oni svoj posao rade korektno. Jedino ne želimo da nam sudi Marić i još jedan sudac koji nas također oštećuje".

Marić je zbog klevete i povrede ugleda i časti od Čule tražio sto tisuća kuna, ali pristao je povući tužbu ukoliko se nekadašnji predsjednik upravnog odbora Cibalije javno ispriča, što je Čulo učinio ovim riječima:

"Ispričavam se Bruni Mariću ukoliko sam ga na bilo koji način uvrijedio svojim riječima izrečenim nakon utakmice Cibalije i Dinama. Niti u jednom trenutku nije mi bila namjera omalovažiti niti njegove osobne kvalitete, a niti njegove kvalitete nogometnog suca, no bio sam pod dojmom rezultata utakmice i lošeg suđenja pomoćnih sudaca. Inače smatram da je Bruno Marić ponajbolji nogometni sudac u Republici Hrvatskoj", izjavio je Čulo i uštedio sto tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.