Igrači Sutjeske koncentrirani na Sheriff: "Dinamo za nas još ne postoji"

Foto: FK Sutjeska

UTAKMICU s Dinamom nogometaši Sutjeske vide kao nagradu, ako i u uzvratnoj utakmici protiv Sheriffa izbore pozitivan rezultat i prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Crnogorci tvrde da je Dinamo protivnik kojeg su željeli zbog atraktivnosti.

"Mogli smo dobiti puno težeg, ali i lakšeg protivnika od Dinama. Ako prođemo u sljedeći krug utakmica s Dinamom bila bi spektakularna", rekao je za "Vijesti" veznjak Sutjeske Jovan Nikolić.

"Sada ne razmišljamo o Hrvatima. Čeka nas težak zadatak sa Sheriffom, koji je i dalje favorit, bez obzira na 1:1 u prvoj utakmici. Dinamo za nas još ne postoji, sve je podređeno Moldavcima", dodao je Nikolić.

Hrvatski prvak ima lak posao sljedećeg tjedna u uzvratu s Folom iz Luksemburga koju je u gostima porazio s 5:0, a u prednosti će biti i zbog problema sa stadionom u Nikšiću gdje Sutjeska dočekuje Moldavce. UEFA Crnogorcima vjerojatno neće dati dozvolu za isti stadion u 3. kolu, pa će s "modrima" igrati "u gostima" u Podgorici.

"Dobro je što bismo prvu utakmicu igrali u Zagrebu. Dokazali smo da nemamo kompleks gostujućeg terena i taj podatak nas ohrabruje. Kad igramo pred punim tribinama i našim navijačima, sve je moguće", dodao je veznjak prvaka Crne Gore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.