Hajduk sa sedam komada razbio Slogu

Foto: hajduk.hr

HAJDUK je u šesnaestini finala Kupa uvjerljivo slavio protiv Sloge sa 7:0. Golove su postigli Tonći Mujan, Josip Bašić, Alvir Maloku i Mijo Caktaš, dok je Sven Tino Sušić postigao hat-trick.

Utakmica nije bila odveć napeta ni zanimljiva za gledanje. Iako su u Novu Gradišku stigli bez napadača i bez nekoliko prvotimaca, Bijeli su odmah uspostavili kontrolu nad utakmicom pa su prvi golovi počeli padati već nakon osam minuta dvoboja.

Slogu je načeo Sušić, a deset minuta kasnije zabio je i Mijo Caktaš. Golijada se nastavila preko Malokua, a na 4:0 povisio je Sušić prekrasnim udarcem s vrha šesnaesterca. U drugom dijelu utakmice na gol smo čekali sve do 73. minute kada je Sušić došao do hat-tricka, a posao su dovršili Bašić i Mujan.

Torcida se tijekom utakmice nekoliko puta glasno oglasila, a većinom su to bile poruke namijenjene HNS-u i sucu Bruni Mariću.  

SLOGA: Plavac, Bilešić, Kovre, Kašljević, Lukšić, Kulundžić, Vlaović, Bungić, Menegoni, Bokan, Kalić. Klupa: Piccolo, Čavalić, Ruškan, Kolić, Jelančić, Kovačević, Blazina.
 
HAJDUK: Grbić, Tudor, Bilji, Milović, Milić, Jefferson, Juranović, Caktaš, Sušić, Balić, Maloku. Klupa: Stipica, Vlašić, J. Bašić, T. Bašić, Mujan, Radčenko, Bencun.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.