Gudjohnsen poručio Modriću i društvu: Ovdje vas čeka pakao!

Foto: Screenshot; Youtube

ISKUSNI Eidur Gudjohnsen predvodit će Island u okršaju protiv Hrvatske u sklopu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Utakmica je na rasporedu u petak u 19 sati, a ovaj bivši napadač Barcelone, Chelseaja i brojnih drugih europskih klubova najavio je utakmicu protiv Hrvatske.

"10 posto populacije tražilo je ulaznicu za utakmicu protiv Hrvatske"

Island nikada nije nastupio na svjetskom niti na europskom prvenstvu.

"Ako se plasiramo na SP u Brazilu, onda ćemo biti najmanja zemlja u povijesti kojoj je to uspjelo. Nas ima svega 300 tisuća", podsjetio je Gudjohnsen, koji je poručio hrvatskim reprezentativcima da ih u Reykjaviku čeka pakao, bez obzira na to što prognoziraju temperaturu od minus deset stupnjeva.

"30 tisuća ljudi tražilo je ulaznicu za dvoboj protiv Hrvatske. To je 10 posto našeg stanovništva! Osjeća se ta nabrijana atmosfera", rekao je Gudjohnsen.

"Hrvatska je favorit, ali igraju se dvije utakmice i sve je moguće. U Reykjaviku ćemo prirediti paklenu atmosferu za Hrvate. Mi više nemamo kompleks manje vrijednosti. Za Island igraju igrači s bogatim iskustvom u engleskom prvenstvu, ali i Ligi prvaka", upozorio je islandski napadač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.