Götze želi pobjeći u Arsenal, Hitzfeld: Bayern gubi njemački mentalitet

Foto: Guliver Images/Getty Images

SVE je započelo bijegom Tonija Kroosa u Real Madrid, a nastavilo se transferom Bastiana Schweinsteigera u Manchester United. Međutim, rasipanje Bayerna nastavit će odlaskom Marija Götzea, tvrde njemački mediji.

Koštao je 35 milijuna eura, a pod Guardiolom skuplja mrvice

Ranije smo pisali kako "neki" igrači ne podnose Pepa Guardiolu, a javna je tajna kako je riječ o Thomasu Mülleru i Mariju Götzeu. U ovom slučaju naglasak je na bivšem članu Borussije Dortmund koji pod Guardiolom skuplja minutažu na kapaljku.

Götze je još prije godinu dana bio najveći heroj njemačkog naroda, nakon što je zabio za naslov prvaka svijeta u Brazilu, a sada se Guardiola prema njemu ponaša kao prema junioru. U Superkupu protiv Wolfsburga dobio je svega šest minuta, dok je u prvom kolu njemačkog prvenstva odigrao 25 minuta. "Njemački Messi", kako mu još uvijek tepaju navijači, više nema strpljenja i navodno je zatražio transfer u Arsenal. Valja podsjetiti kako je Bayern za 23-godišnjeg Götzea prije dvije godine izdvojio 35 milijuna eura.

Hitzfeld: Bayern gubi njemački mentalitet

U priču se uključio i legendarni Ottmar Hitzfeld koji vidi određene probleme u Bayernu.

"Otišli su igrači poput Kroosa i Schweinsteigera, a došli su jednako kvalitetni kao Alonso i Vidal. Međutim, mislim da tu leži problem, jer Bayern zbog previše stranih igrača gubi njemački identitet", zaključio je Hitzfeld.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.