Gobac uoči ždrijeba u Beču: Atletico ili Fuchse, protiv njih imamo barem donekle šanse

RUKOMETAŠI CO Zagreba pobjedom su protiv Metalurga osigurali nastup u četvrtfinalu Lige prvaka. Ždrijeb je na rasporedu u utorak u 11.30h u Beču, a Zagrebaši za protivnika mogu dobiti Barcelonu, Kiel, Atletico Madrid i Füchse Berlin.

U razgovoru za Index Zoran Gobac istaknuo je kako priželjkuje madridski Atletico ili Fuchse...

"Atletico ili Berlinčani, a Kiel i Barcelonu bi volio izbjeći. I ove dvije prvospomenute su svjetske momčadi, ali tu imamo donekle šanse. U tim dvobojima omjeri su 60:40 u koristi protivnika, a protiv Kiela i Barcelona imamo možda 20 posto šansi", istaknuo je Gobac.

"Barcelona se diže, pobijedili su Montpellier s 14 razlike, to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti, a Kiel cijelu sezonu igra bez pogreške. U njemačkom prvenstvu nisu još upisali poraz. No i protiv njih nećemo izvjesiti bijelu zastavicu, lopta je okrugla, pokušat ćemo pobijediti barem u Zagrebu."

Na koncu je kratko prokomentirao pobjedu protiv Červarovog Metalurga...

"Svi smo znali da će to biti težak susret. Metalurg igra zamarajući, staromodan rukomet, ali to je i bila taktika Červara, koji je znao da s Zagrebom ne može ući u otvorenu bitku. Zadovoljan sam pobjedom i s nestrpljenjem iščekujemo ždrijeb", rekao je za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.