Fedor Emelianenko u pregovorima s UFC-om: Želim se boriti protiv najjačih boraca današnjice

"MOJA je želja da se borim u Rusiji pred svojim narodom, ali trenutno ne mogu jer se najjača i najpoštovanija MMA organizacija nalazi u SAD-u, naravno to je UFC. Stoga, moram otići u SAD gdje ću se suočiti s najjačim borcima današnjice", izjavio je za Fedor Emelianenko za ruski portal Sportbox.ru.

Naravno, već je poznato kako će se Rus boriti sredinom godine, a ostaje pitanje hoće li to biti u lipnju ili srpnju. U slučaju da se suradnja s UFC-om ostvari, Fedorovi prvi protivnici mogli bi biti UFC-ov bivši prvak Cain Velasquez i Josh Barnett.

"Josh i ja smo u odličnim odnosima. Dugo smo prijatelji i on je jedini borac s kojim se ne bi htio naći u ringu", poručio je Emelianenko, koji se trebao boriti s Barnettom prije nekoliko godina, međutim borba je bila odgođena.

Mnogi su ocijenili ovakav Fedorov potez kao plan da dođe do većeg i kvalitetnijeg ugovora, no postoje i oni koji u ovim izjavama vide ozbiljnost i težnje "posljednjeg imperatora" da se vrati na vrh. Najbolji i najbrži put do toga su borbe u UFC-u protiv jakih i kvalitetnih boraca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.