Englezi u ozbiljnim problemima uoči Eura: Dawson propušta ostatak sezone

BRANIČ Tottenhama i engleske reprezentacije Michael Dawson propustit će ostatak sezone zbog ozljede gležnja desne noge.

Ozlijedio se Dawson na početku utakmice osmine finala FA Cupa protiv trećeligaša Stevenagea, a pretrage su pokazale da su mu popucali ligamenti gležnja.

"Pretrage obavljene jutros ustanovile su da će Michael Dawson biti odsutan u periodu od 10 do 12 tjedana", stoji između ostalog u priopćenju londonskog kluba.

Dawson se tek nedavno vratio natjecateljskom ritmu nakon oporavka od ozljede Ahilove tetive zbog koje je izbivao četiri mjeseca. Ove je sezone skupio tek sedam premierligaških nastupa.

Newcastle bez Løvenkrandsa do kraja sezone

Prema svemu sudeći za napadača Newcastlea Petera Løvenkrandsa sezona je završena.

Da nekadašnji danski nogometni reprezentativac neće zaigrati do kraja sezone, kada mu uostalom istječe ugovor sa "svrakama", dao je nalsutiti menadžer Alan Pardew.

"Imamo zaista loše vijesti. Peter Løvenkrands je teže ozlijedio zadnju ložu. Nismo još sigurni, ali definitivno je istegnuće, a moguće i puknuće mišića, što je veliki udarac za njega s obzirom na istek ugovora i sve", rekao je Pardew za igrača koji boje Newcastlea brani od 2009. godine.

Ove je sezone Løvenkrands skupio ukupno 13 nastupa u svim natjecanjima, od čega devet u Premiershipu. Zabio je tri gola, sva tri u Carling Cupu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.