Emreov "jebi se" Biliću odzvanja Turskom: U hodnicima ih razdvajali igrači

Foto: Screenshot

SLAVEN BILIĆ doživio je neugodan poraz u derbiju turske lige, Fenerbahče je slavio protiv Bešiktaša sa 2:0, a nakon napete utakmice došlo je do sukoba između hrvatskog trenera i Emrea Belozoglua u hodnicima stadiona u Istanbulu.

Zbog prekršaja na Emreu u prvom poluvremenu je isključen Bilićev veznjak Sahan, a u tim trenutcima Emre je Biliću je viknuo: "Jebi se", što se jasno vidjelo u tv prijenosu. Bilić i njegova ekipa tražili su od suca da kazni Emrea zbog psovki.

Na putu do svlačionica sukob je nastavljen, a Emrea su iz rasprave s Bilićem morali odvući suigrači.

Bilić je nakon utakmice rekao novinarima kako je mu je jedan protivnički igrač tijekom utakmice pet puta psovao.


"Bila je to neugodna situacija, ne želim o tome raspravljati. Ovo je muški sport, psovke su na terenu normalne, ali ih ne podržavam. Rekao sam nakon utakmice jednom njihovom igraču: stariji sam od tebe, a pet puta si mi psovao, zašto? Ne želim reći što je psovao, ali njegov odgovor je bio: radim što hoću, govorim što hoću, tko si ti?", rekao je Bilić.

"Čini se kako je nekim igračima dopušteno više nego drugima", dodao je aludirajući na ranije kolo kada je njegov igrač isključen zbog psovanja na terenu.

Emre bi mogao biti i naknadno kažnjen zbog psovki koje se jasno vide na snimkama utakmice.
 

Fenerbahče je u vodstvo doveo Emenike pogotkom u trećoj minuti, a pobjedu je potvrdio Sow golom četiri minute prije kraja. Bilićeva momčad cijelo drugo poluvrijeme igrala je s igračem manje jer je Sahan dobio dva žuta kartona.

Ovim porazom Bešiktaš je pao na četvrto mjesto s dva boda manje od vodećih gradskih rivala Fenerbahčea i Galatasaraya.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.