Emre: Bilić nema odgoja, nikome ne dopuštam da mi psuje majku

Foto: Screenshot Youtube

SLAVEN BILIĆ izgubio je još jedan derbi i opet se naguravao s Emreom. Trener Bešiktaša i 34-godišnji veznjak Fenerbahčea doslovno se ne podnose. Prvi put zakačili su se u tunelu, a živci su popustili i na posljednjem derbiju. Razdvajali su ih suigrači. Emre je pojurio prema klupi, čulo ga se i dok psuje, a i Bilić je žestoko gestikulirao dok su ga smirivali. 

U filmskom zapletu u turskoj ligi tenzije su visoke, a sukob Bilića i Emrea puni novinske stupce. U izjavi koju prenose gotovo svi turski mediji 34-godišnji Turčin je rekao da nikada nije vidio toliko nametljivog trenera.

"Nevjerojatno je koliko prigovora. I ne mogu razumjeti zašto toliko psuje. Zar je to odgoj i ponašanje jednog trenera? Ovo je naš teren i odgovorio sam jer ne mogu dopustiti da mi netko psuje majku. Ne želim previše govoriti o tome, ali jednostavno ne mogu prihvatiti njegovo ponašanje. Ne mogu slušati da bogohuli", rekao je turski reprezentativac koji nije mogao obuzdati nervozu tijekom cijelog derbija na azijskoj strani Istanbula.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.