Draper predstavljen u Real Madridu: Potpisao sam za najveći klub u Europi, veselim se izazovima!

DONATAYE DRAPER u ponedjeljak je službeno predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida, a odmah potom je otkrio svoja razmišljanja vezana po priključenju "kraljevskom klubu". 

"Jako sam uzbuđen jer sam potpisao za zasigurno najveći klub u Europi. Zaista sam želio doći i sada moram prionuti poslu i treninzima. To će za mene biti izazov, ali volim izazove. Moram pažljivo slušati upute trenera i suigrača, Znam da će biti dobrih i manje dobrih trenutaka, ali isto znam da mogu računati na potporu svih i uzbuđen sam zbog izazova", objasnio je hrvatski reprezentativac.

Posebno je Draper nahvalio Realovog trenera Pabla Lasa.

"Filozofija koju Laso ima je način na koji ja volim igrati košarku. Volim igrati košarku i naprijed i natrag, kao i "pick and roll". Volim igrati i napad i obranu i smatram se kompletnim igračem. Želim učiniti najbolje za svoje suigrače. Koševi me ne opterećuju ako momčad igra dobro i zabija",  dodao je Draper, koji je u Madrid doveden kao treće razigravačka opcija iza španjolskih reprezentativaca Sergija Rodrigueza i Sergija Llulla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.