Dinamovci sretni: Dominiramo!

Foto: Damir Krajac/Cropix

FOLA je izdržala sat vremena protiv Dinama, a tada se sve otvorilo. Redom su zabijali Soudani (dva puta), Čop, Ademi i Fernandes.

> Jurčić presretan: Napravili smo korak prema 3. pretkolu!

> Soudani briljirao: Dinamo s pet komada pregazio Folu!

> Tijek susreta: Fola - Dinamo


"Rekli smo da dolazimo u Luksemburg kako bismo riješili pitanje prolaska u 3. pretkolo i mislim da smo na pravom putu. Znali smo da neće biti lako, ali pobjeda je zaslužena. Bolji smo od njih, zaslužili smo pobjedu i već se koncentriramo za utakmicu protiv Zadra. Kažem, lijepo smo otvorili sezonu, možemo biti zadovoljni i veselim se petku i novoj utakmici na našem stadionu", objasnio je za Dinamovu službenu stranicu Duje Čop, autor trećeg pogotka na utakmici.

"Bit ćemo samo još bolji i bolji"

Junior Fernandes postigao je prvi gol za Dinamo.

"Sretan sam jer smo ponovno bili dominantna momčad i došli do zaslužene pobjede; to je jedino što se piše. Bit ćemo samo još bolji i bolji kako ćemo se uigravati...", objasnio je Fernandes.

"Zasluženo smo upisali pobjedu, a to je najvažnije. Kao što smo znali i prije, Fola nije bezvezna ekipa, ali mi smo ipak bolji i to se vidjelo. Došli smo ovdje po pobjedu, to smo i ostvarili i zadovoljni se vraćamo kući", nadovezao se Zvonko Pamić.

"Siguran sam da ćemo kod kuće biti još bolji"

Ivo Pinto, još jedan Dinamov stranac, pozivao je na oprez uoči puta, no nakon utakmice kaže - Fola nije mogla parirati.

"Vidjelo se od prve minute da smo bolja momčad od Fole, da ne mogu pratiti naš ritam i da je pitanje kada ćemo zabiti. U nogometu nije gotovo sve dok stvarno nije gotovo pa tako niti mi nismo sigurni u sljedećem krugu, ali siguran sam da ćemo kod kuće biti još bolji, još jednom dobiti Folu i plasirati se u 3. pretkolo", za kraj će Dinamov Portugalac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.