Dinamovci presretni na Kantridi: Konačno smo u zdravoj sredini!

Foto: Tea Cimas/Cropix

SPORTSKI direktor Rijeke, Srećko Jurčić, predstavio je Rijekina pojačanja za sljedeću sezonu. Ivan Boras, Damir Zlomislić, Mateo Bertoša, Mate Maleš, Nikola Pokrivač i Ivan Tomečak od sljedeće sezone igrat će na Kantridi, a Jurčić je poručio kako je za Rijeku prijelazni rok završen.

"S današnjim predstavljanjem za nas je prijelazni rok gotov. Popunjeni smo na svim mjestima s barem dva kvalitetna igrača, a ako uvidimo da negdje još treba ojačati momčad budite uvjereni da ćemo reagirati. Uostalom, prijelazni rok traje do kolovoza. U sljedećoj sezoni borimo se za plasman u Europu, bit ćemo jači nego prošle sezone", poručio je Jurčić, a zatim su na red došli igrači.

Tomečak: Volio bih osvojiti trofej

Naravno, svi su očekivali što će reći Ivan Tomečak i Nikola Pokrivač, igrače koje je Zdravko Mamić prekrižio.

"Sretan sam što sam došao u Rijeku. zahvalio bih se što mi je Rijeka dala priliku, što sam dobio poziv da dođem u zdrav klub, zdravu sredinu. Očekivanja su da u Europi bude što bolje, a u domaćem prvenstvu volio bih osvojiti neki trofej. Ne bih htio da to sada stane, uvijek sam do sada osvajao", rekao je Ivan Tomečak, dok je Pokrivač nadodao:

"Došao sam u zdravu sredinu. Što se tiče očekivanja, ona su velika. Igramo u Europi, tu su novi dečki i vjerujem da ćemo to dobro odraditi", objasnio je Pokrivač, koji je sezonu završio na posudbi u Interu iz Zaprešića.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.