Del Bosque protiv Srbije ostao bez braniča, ali dobio napadača: Jako sam zadovoljan Adrianom

VICENTE DEL BOSQUE nije bio previše zadovoljan nakon pobjede nad Srbijom, u prvoj pripremnoj utakmici uoči Eura. Naime, Del Bosquea je bio zadovoljan jedino nastupom napadača Adriana, koji će vrlo vjerojatno zamijeniti Villu.

Pred španjolskim izbornikom danas je vrlo težak dan budući da se mora odlučiti koga će povesti sa sobom u Ukrajinu i Poljsku. Del Bosque nije htio otkriti španjolskim novinarima 23 igrača koji će otputovati na Euro, ali to će napraviti danas u 12:30. Ono što se sa sigurnošću zna da će branič Athletic Bilbaa, Andoni Iraola, ostati u Španjolskoj jer je protiv Srbije zadobio ozljedu.

"Još uvijek čekamo rezultate, ali stvari nisu optimistične", rekao je Del Bosque, koji se osvrnuo na utakmicu protiv Srbije.

Adriano je pokazao moć

"Morate nas shvatiti. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako loše, što je logično jer smo tek četiri dana na okupu.U nastavku smo se probudili, razigrali i što je najbitnije širili našu igru. Kako je vrijeme odmicalo to nam se isplatilo", tvrdi Del Bosque.

Adrian Lopez, inače napadač Atletico Madrida, u potpunosti je zadovoljio igrom španjolskog izbornika. Osim što je postigao pogodak za 1:0, kasnije je izborio penal iz kojeg je Španjolska zabila drugi gol.

"Igrao je točno kako sam to od njega tražio. Jako sam zadovoljan njegovim nastupom", rekao je Del Bosque, koji nije htio otkriti hoće li se Adrian naći na popisu putnika za Ukrajinu i Poljsku.


"Bit ćemo pošteni prema ostalima i pričekat ćemo do nedjelje (danas) kad ćemo otkriti tko ide na Euro, a tko ne", zaključio je Del Bosque.


Adrian: Debi iz snova



Ako Španjolci nešto imaju u izobilju to su onda definitivno napadači. Villa je otpao zbog loma noge, a Torres već godinu dana traži pravu formu. No, Del Bosque ne mora očajavati zbog takve situacije kad ima Adriana, Juanfrana i Domingeza, koji su jučer debitirali za Španjolsku. Od spomenutih debitanata najviše je pokazao Adriano, koji je razbio čvrstu srpsku obranu kao od šale.

"Sretan sam jer je ovo doista debi iz snova. Ova utakmica mi je podigla samopouzdanje", rekao je Adriano nakon utakmice, što se naravno neće svidjeti Biliću, Trapattoniju i Prandelliju.

"Ovo mi je nagrada za odličnu sezonu u Atletico Madridu. Ne znam hoće li me izbornik povesti na Euro, ali ako ću tamo igrati znam što me čeka i spreman sam dati sve od sebe", zaključio je Adriano, koji će vrlo vjerojatno biti udarna igla Španjolaca protiv Italije, Irske i Hrvatske. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.