Čačićevih 18 sletjeli u Kyiv i produljili u Operu

ČARTER koji je iz Zagreba u Kijev vozio ekspediciju hrvatskog prvaka, stigao je na odredište nakon trosatnog leta.

> Leko u avionu s "modrima", Čačić otišao po pobjedu: "Možemo napraviti čudo!"

Zbog toga su dinamovci požurili s formalnostima, nakon čega su kroz glavni izlaz zračne luke Borispolj otišli u autobus koji ih je odveo do luksuznog butik-hotela "Opera".

Hotel s pet zvjezdica nalazi se u samom centru Kijeva, "na raskrižju poslovnih, kulturnih i povijesnih dijelova grada."

Iz Dynama naglašavaju kako je Ante Čačić, 58-godišnji "nastavnik" 14-strukog hrvatskog prvaka, u Kijev doveo 18 igrača, dok je u Zagrebu ostavio veznjake Alispahića i Tomečaka, te napadače Krstanovića i Peku.

Zbog goleme gužve u Kijevu, dinamovcima je put autobusom do 30-ak kilometara udaljenog hotela, trajao tek nešto kraće od leta na relaciji Zagreb - Kijev. Goleme gužve na cestama držale su igrače Dinama gotovo dva sata u autobusu, koji se k tome kretao brže od ostalih jer je imao policijsku pratnju!

Igrači i stručni stožer Dinama zatim su konačno stigli u svoj hotel u glavnom gradu Ukrajine. Obzirom na pet sati provedenih na putu, ekipa je odmah krenula na ručak poslije kojega slijedi obavezan odmor.

Momčad će se večer prije utakmice odraditi službeni trening koji počinje u 20 satipo ukrajinskom vremenu. Uoči treninga trener Ante Čačić i novi hrvatski reprezentativac Sammir, iznijet će svoja očekivanja od utakmice na konferenciji za medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.