Blanka Vlašić sve spremnija: Povratak u veljači u Goteburgu

Foto: Getty images

NAKON uspješnog liječenja ozljede Ahilove tetive u klinici u Carlowu, Blanka se vratila svom uobičajenom rasporedu treninga.

Ukoliko nastavi ovim ritmom, planira se vratiti natjecanjima početkom sljedeće godine, točnije 15. veljače 2014. na mitingu u Goteborgu. Slijedi Prag, 25. veljače te Svjetsko dvoransko prvenstvo u Sopotu od 7. do 9. ožujka 2014. godine.

"Raduju me planovi za povratak, ali me još uvijek čeka velik posao u narednim trenažnim ciklusima", poručila je Blanka preko svoje web-stranice.

"Upravo zbog toga razmišljamo samo o drugom dijelu dvoranske sezone. No, ne bojim se. Spremna sam na izazove koji slijede", dodala je ponajbolja svjetska visašica.

Dodajmo kako je Blanka nedavno ojačala stručni tim koji se brine o njoj. Riječ je o slovenskom fizioterapeutu Roku Deržaniču, koji je bio istaknuti desetobojac, a kasnije fizioterapeut Primožu Kozmusu, svjetskom prvaka u bacanju kladiva.

"On radi sa mnom već neko vrijeme, brine o mom fizičkom stanju prije, za vrijeme i poslije treninga. Bio je sa mnom i u Irskoj", istaknula je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.