Bilić o smrti prijatelja: Presjeklo me, ovo je najgora vijest!

PRIJE SVEGA nekoliko dana Gary Speed predstavljao je delegaciju Walesa u Bruxellesu, gdje su momčadi iz naše skupine kvalifikacija za SP 2014. dogovarale raspored igranja utakmica. Slaven Bilić ne može vjerovati vijesti koja je danas stigla iz Walesa. Speedovo obješeno tijelo pronađeno je u njegovom stanu.

"Dobio sam upravo informacije i iz Engleske i iz Hrvatske. S nekoliko strana. Ne da sam konsterniran i u šoku nego ne mogu uopće shvatiti da je to moguće. Presjeklo me... Garry je bio sjajan čovjek, fenomenalan, bio mi je suigrač i kapetan u Evertonu. Vidjeli smo se ima par dana u Bruxellesu, razgovarali o svemu, nevjerojatno... Čekam da mi prijatelji iz Engleske jave detalje... Ma jednostavno ne mogu vjerovati, užasna vijest, najgora moguća...", rekao je Bilić.

"Šokirani smo. Ne znam šta drugo da vam kažem osim da smo u totalnom šoku. Takav sjajan mladi čovjek, nogometaš, sportaš... Imao sam čast osobno ga upoznati sad na sastanku u Bruxellesu, krasan, odmjeren, tako je lijepo i autoritativno predstavljao Velšku delegaciju, ma jednostavno ne mogu povjerovati. Beskrajno mi je žao... Dakako da ćemo ovoga trena i službeno uputiti izraze duboke sućuti i obitelji i Velškom nogometnom savezu...", sućut je izrazio i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

I Otok je u šoku zbog iznenadne smrti jednog od najtalentiranijih mladih trenera., dok se još uvijek čekaju detaljni izvještaji o tragediji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.