Bellamy pobjedu u Škotskoj posvetio bivšem izborniku: "Nikada nisam bio ponosniji"

Foto: AFP

WALES je golovima Aarona Ramseya i Hal Robson-Kanua slavio na gostovanju u Škotskoj i tako ostao u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo. Wales u utorak dočekuje Hrvatsku od koje ima sedam bodova manje i domaćoj reprezentaciji su potrebna nova tri boda.

Craig Bellamy, velški napadač, pobjedu protiv Škotske posvetio je bivšem izborniku Walesa Garyju Speedu koji je u studenom prošle godine izvršio samoubojstvo.

"Ponosni smo što možemo predstavljati Speedove ideje i pristup. Protiv Škotske smo igrali za njega i to mi je jedna od najponosnijih utakmica u dresu reprezentacije", rekao je Bellamy i dodao:

"Sa Speedom na klupi smo pobijedili četiri od pet utakmica protiv dobrih momčadi. Bili smo izvanredni. Jedini poraz smo nesretno doživjeli na Wembleyu. Ove kvalifikacije nismo dobro otvorili, ali počinjemo igrati sve bolje", smatra Bellamy koji je protiv Škotske odigrao prvu utakmicu u ovim kvalifikacijama.

Ramsey: Tužan sam što ću propustiti dvoboj s Hrvatskom

Ramsey je unatoč postignutom golu jedan od tragičara, jer je u posljednjoj minuti zaradio crveni karton zbog kojeg će propustiti okršaj s Hrvatskom.


 

"Tužan sam jer neću moći pomoći suigračima protiv Hrvatske. Trebao sam pustiti vrataru da izbije loptu. Razočaran sam jer sam pogriješio nakon dobrog nastupa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.