Barnett: Nekad su se borci bojali Cro Copove stojke, a sada se boje Dos Santosa!

Foto: Fightsite

JOSH BARNETT nalazi se u finišu svojih priprema za skorašnji nastup na posljednjoj Strikeforceovoj priredbi koja će se održati u Oklahomi. Na njoj će mu protivnik biti austrijski borac Nandor Guelmino, koji je prilično poznat u našoj regiji zbog čestih nastupa u Sloveniji.

Barnett je prilično samouvjeren prije te borbe koja bi mu mogla donijeti prelazak u UFC, pa je u razgovoru s Joeom Roganom puno više pričao o velikoj borbi između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza, a u priči je iskrsnuo i Mirko Filipović, čija se borba u stand-upu oduvijek smatra vrhunskom.

"Svi se boje ući u razmjenu udaraca s Dos Santosom. Nekad su se bojali Cro Copa, govorilo se da će ga Fedor rušiti čim krenu žešći udarci na nogama. Junior je sjajan stojkaš, ali vjerujem da Cain to može podnijeti. Na njemu je ipak da sruši Juniora na pod, a prije nego se to dogodi možete skužiti njegovu cimu ramenom da protivnika uvjeri kako stiže ručni udarac, a zapravo se radi o rušenju", rekao je Josh koji je očito odlično pročitao Caina.

Barnett upravo u rušenjima vidi jedinu pravu Velasquezovu priliku da stigne do pobjede i vrati titulu u svoje vlasništvo. "Cain mora biti iznimno oprezan, držati distancu i forsirati bacanja. Ne vjerujem da će ga Junior jednim udarcem nokautirati, ali mora biti iznimno oprezan", smatra Josh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.