Barca kreće u remont: Enrique u utorak preuzima momčad?

Foto: Guliver Images/Getty Images

BARCELONA je jučer imala jedinstvenu priliku osvojiti naslov prvaka Španjolske i tako spasiti sezonu, ali hrabri madridski Atletico preživio je gostovanje na Camp Nou te je u izravnom okršaju za laskavu titulu remizirao 1:1, što im je bilo dovoljno da trofej ponesu sa sobom u Madrid.

Barca idući tjedan predstavlja novog trenera

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, odmah nakon utakmice obratio se navijačima te je najavio remont. Gerardo Martino već je spakirao stvari, a pitanje je bi li uopće ostao da je osvojio prvenstvo. Španjolski mediji javljaju kako je Luis Enrique gotovo sigurno novi trener katalonskog diva, a njegova inauguracija trebala bi biti početkom idućeg tjedna.


"Mi već tjednima pripremamo projekte za budućnost. Postoje ljudi koji će nas napustiti, ali i neka nova lica koja će tek doći. Jasno nam je da moramo napraviti promjene", rekao je Bartomeu.

"Ove godine nismo ispunili cilj", nadodao je.

Novi trener mora srediti obranu

Barcelona je riješila pitanje vratara. Marc-Andre ter Stegen stigao je iz Borussije Mönchengladbach, a sada je na redu obrana. Puyol je otišao u mirovinu, a sportski direktor Barce Andoni Zubizarreta bacio je oko na Davida Luiza i Matsa Hummelsa. Međutim, Mundo Deportivo tvrdi kako će Barca za iduću sezonu nove Puyole, Messije, Inieste i Xavije potražiti u B ekipi, što je odlična vijest za Alena Halilovića koji na ljeto odlazi na Camp Nou.

Pratite nas na Facebooku: 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.