Zendaya oduševila u Parizu: "Ta haljina, moj Bože"

Foto: Epa/zara.com/revolve.com/mytheresa.com/nextdirect.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO su Olimpijske igre prvenstveno sportski događaj, Zendaya je dokazala da mogu biti itekako povezane s modom. Mnoge zvijezde prošetale su sinoć u upečatljivim modnim izdanjima uoči današnje ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, no Zendayin outfit se posebno istaknuo.

Zendaya je bila među mnogim slavnim osobama koje su sinoć prisustvovale predolimpijskoj zabavi u muzeju i kulturnom centru poznate modne kuće Louis Vuitton u Parizu. Odabrala je crnu dugačku haljinu s potpisom Louisa Vuittona. Haljina je imala tanke naramenice, nabrani bodi i blistave šljokice koje su prekrasno svjetlucale. Uz haljinu je nosila metalik torbu Louis Vuitton i male srebrne naušnice.

"Uvijek privuče svu pažnju"

"Zendaya je prekrasna", "Zendaya je savršena. Uvijek privuče svu pažnju", "Ona je modna ikona", "Kraljica", "Božica", "Dama", "Tako je lijepa", "Ima savršeno tijelo", "Ah, ta haljina", "Izgleda nevjerojatno", "Ta haljina, moj Bože" - samo su neki od komentara na Instagramu ispod videa koji je podijelio Vogue Francuska.

Zendayu ćemo zasigurno ovih Olimpijskih igara često viđati uz terene u zanimljivim modnim kombinacijama. S obzirom na njezinu sklonost visokoj modi i pažljivom odabiru odjeće za svaku prigodu, očekujemo da će ponovno oduševiti svojim odvažnim i elegantnim stilom.

Slične haljine

S obzirom na to da je Zendayina haljina napravljena po mjeri za nju i nije dostupna na stranici Louis Vuittona, pregledali smo ponudu drugih trgovina u potrazi za sličnim modelima. U nastavku smo izdvojili one koje su nam se najviše svidjele.

Haljina, Zara, 59.95 eura
Haljina Lipsy, Next, 142 eura
Haljina Max Mara, MyTheresa, cijena na sniženju je 339 eura
Haljina Nookie, Revolve, 522 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.