Zarin kaput oduševio je društvene mreže i gotovo se rasprodao

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POJEDINI Zarini komadi često postanu viralni na društvenim mrežama, što zbog izgleda, što zbog cijene. Pozitivna strana toga je što se može lako saznati na što se isplati baciti oko u toj trgovini, negativna je ta što se ti komadi brzo rasprodaju. 

Tko god da je kupovao u Zari, zna da ova marka konstantno izbacuje nove komade te se kod njih uvijek može pronaći nešto novo. Teško je ponekada i popratiti sve novitete, ali tu nastupaju onda društvene mreže i korisnici istih koji redovito obavještavaju o novim komadima vrijednima pažnje.

Upravo jedan takav komad je i ovaj dugačak kaput od umjetnog krzna s kapuljačom, a koji je dio Zarine zimske kolekcije. 

"Djevojke, trčite u Zaru"

Kaput izgleda jako udobno, a krase ga prednji džepovi i kopčanje gumbima sprijeda. Postoji i kraća verzija ovog kaputa, koja je podjednako popularna na društvenim mrežama, ali ona još nije stigla na police kod nas. 

"Djevojke, trčite u Zaru", poručuju mnoge tiktokerice koje su ugrabile ovaj komad. Sudeći po komentarima, mnogi su učinili upravo to ili planiraju. "Čekam plaću", "Prelijep, imam ga", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

@loreenschenke Faux fur coat 🩶☁️ #zarahaul #fauxfur #fyp #zara #ootd ♬ оригінальний звук - спотіфай🫶🏼
@missm.a Dont walk RUN to ZARA !!! #zara #foryou #fypシ #zarahaul #fauxfurcoat #zarafauxfurcoat #zaratryonhaul #foryoupage #fyp #viral ♬ IT GIRL - Sped up Version - Aliyah's Interlude

U našoj Zari, u vrijeme pisanja ovog teksta, ovaj kaput je na stanju u veličinama M i L, a košta 69.95 eura (527.04 kn). Možete ga vidjeti ovdje

Dugi kaput od umjetnog krzna, 69.95 eura (527.04 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.