Zara izbacila kupaće kostime za ovo ljeto. Pogledajte kolekciju

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VELJAČA je pri kraju, proljeće je sve bliže, a samim time i ljeto. Zara je stoga već sad izbacila novu kolekciju ženskih kupaćih kostima i dodataka za ljeto i plažu. Ponuda se ističe prepoznatljivim minimalističkim dizajnom po kojemu već dobro znamo Zaru, a u nastavku pogledajte koje smo komade izdvojili.

Kupaći kostimi

U ponudi imaju bikinije i jednodijelne kupaće kostime. Iako jednostavnog dizajna, imaju detalje poput metalnih ukrasa i vezova, a možete birati između klasičnih i asimetričnih krojeva.

Bikini, gornji dio 19.95 eura, donji dio 17.95 eura
Crni bikini, gornji dio 19.95 eura, donji dio 17.95 eura

Ovaj crno-bijeli kupaći kostim dolazi u bijeloj boji s crnim detaljem te u crnoj boji s bijelim detaljem.

Asimetrični kupaći kostim, 29.95 eura
Kupaći kostim s metalnim ukrasom, 29.95 eura
Crni kupaći kostim, 29.95 eura

Modni dodaci

U ponudi imaju i modne dodatke, poput parea. Ovaj lagani pareo od mješavine lana dostupan je u žutoj i crnoj boji, a ističe se ležernim, asimetričnim krojem i metalnim detaljima na ramenu. Veže se oko struka.

Pareo od mješavine lana, 29.95 eura
Velika torba, 35.95 eura

 Ulja za tijelo sa shimmerom popularna su već godinama, a Zara u ovogodišnjoj ponudi ima dva. Ulja su njegujuća, a svojim shimmerom ističu preplanulu put. Razlikuju se po mirisu, a dostupne su Golden Decade i Red Temptation varijante.

Ulje za tijelo sa shimmerom, 15.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.