Xiaomi predstavio povoljan Redmi Watch 4. Evo svih detalja

Foto: mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRILIKOM otkrivanja serije Redmi K70 u Kini, Xiaomi je predstavio i niz novih proizvoda, uključujući i novi Redmi Watch 4. Sat ima kvadratni dizajn brojčanika i čvrst okvir od aluminijske legure sa završnom obradom od nehrđajućeg čelika. 

Kako piše Gizchina, Redmi Watch 4, kao i obično, kompatibilan je s različitim vrstama remena. Trenutačno su dostupne opcije poput metala, najlona i silikona. Očekuje se da će se uskoro pojaviti više remena službenih prodavača i preprodavača trećih strana.

Zaslon od 1.97 inča, Hyper OS i 200+ brojčanika sata

Što se tiče specifikacija, jedan od najzanimljivijih detalja Redmi Watcha 4 je njegov zaslon. Četvrtasti zaslon donosi dijagonalu od 1.97 inča. Radi se o Always-On AMOLED zaslonu rezolucije 390 x 450 piksela. Zaslon je prilično svijetao pod izravnim sunčevim svjetlom i nudi do 600 nita svjetline.

Također, novi sat dolazi s najnovijim HyperOS-om i s 200+ brojčanika sata, koji daju široku lepezu opcija. Tu je i više od 150+ načina vježbanja, pa čak i glasovni trener. Watch 4 dolazi s 4-kanalnim PPG senzorom. Upotrebom ovog novog sustava točnost mjerenja se povećava za 10%.

Sat podržava praćenje otkucaja srca u svim vremenskim uvjetima, tako da se sustav može prilagoditi različitim vremenskim uvjetima. Može točno pratiti sve promjene u otkucajima srca i upariti ih s očekivanim rezultatima za zdravu osobu.

Podrška za GPS i do 30 dana trajanja baterije

Uz ove značajke, Redmi Watch 4 dolazi s podrškom za GPS. Dimenzije Watcha 4 su 47.58 mm × 41.12 mm × 10.5 mm i težak je samo 31.5 grama. Nosivi uređaj dolazi sa senzorom otkucaja srca, praćenjem stresa, vježbanjem disanja, podsjetnikom na ženski menstrualni ciklus, Bluetooth 5.3 i podrškom za NFC.

Kapacitet baterije je 470 mAh i ima podršku za do 20 dana uobičajenog korištenja, do 10 dana s AOD načinom rada i do 30 dana s dugim načinom rada baterije. Redmi Watch 4 dostupan je u crnoj i srebrnoj te snježno bijeloj boji. Sat je trenutno dostupan za kupnju na mi.com u Kini, a vjeruje se da će do Europe stići tek sljedeće godine. U Kini mu je cijena CNY 499 (oko 65 eura). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.