U Splitu se prodaje kuća od 48 m2 s terasom i pogledom na more za 280.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla kuća od 48 m2 koja se nalazi u Splitu, a prodaje se za 280.000 eura.

Smještena je u mirnom okruženju s pogledom na Rivu. Ulaz do kuće vodi kroz zajedničko dvorište okruženo zelenilom.

Kuća ima 48 m2 stambenog prostora i terasu od 48 m2. Terasa pruža panoramski pogled na splitsku rivu i luku, a nalazi se samo nekoliko minuta hoda od Dioklecijanove palače. Idealna je kao oaza za opuštanje, a novim vlasnicima nudi mogućnost nadogradnje još jednog kata.

Sav namještaj je uključen u cijenu

Nekretnina je potpuno renovirana 2023. godine. Stavljeni su novi prozori, a instalacije vode i struje su zamijenjene do glavnog priključka.

Sastoji se od moderno opremljene kuhinje, kupaonice, dnevne sobe s blagovaonicom te prostrane spavaće sobe s velikim krevetom, ormarom i dodatnim namještajem. Sav namještaj je uključen u cijenu.

Kako navode u oglasu, ova nekretnina predstavlja idealnu kombinaciju tradicionalnog šarma i modernog dizajna, smještenu na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Splitu. Savršena je za turističko iznajmljivanje.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.