Trosobni stan na Vrbanima prodaje se za 240.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao stan na Vrbanima 2 od 65 kvadrata koji se prodaje za 239.999 € (~ 1.808.272 kn). Ovaj trosobni stan nalazi se na trećem katu stambene zgrade iz 2004. godine koja ima lift. 

Stan se sastoji od ulaznog stubišta, open space dnevnog boravka s kuhinjom, blagovaonicom i balkonom. Ima dvije spavaće sobe i kupaonicu s toaletom. Pripadajuće spremište nalazi se u podrumu zgrade. 

Stan je održavan i ima puno prirodne svjetlosti

U oglasu je istaknuto da je stan održavan i da dodatno uređenje nije potrebno te da se prodaje namješten. Stan ima trostranu orijentaciju pa ima dovoljno prirodne svjetlosti. 

U neposrednoj blizini stana nalaze se škola, vrtić, park, trgovine, šoping-centar Point i javni prijevoz. U oglasu je također navedeno da postoji mogućnost zamjene za kuću na području zapadnog dijela Zagreba. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.