"Poput grčke božice": Zarina haljina hit je na društvenim mrežama

Foto: Shutterstock/martimex.hr/lijepa.hr/sepohora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA neprestano donosi novitete u svoju kolekciju, a pozornost nam je privukla njihova drapirana haljina koja kao da je stvorena za proljetne i ljetne svadbe i druge svečane prilike.

"Rađena je za tebe, curo"

Tiktokerice Megan Cosgrove (@megan_cosgrove) i Monica Rudd (@monicarudd) pokazale su kako haljina izgleda "u akciji". Jedna je odabrala ružičastu, a druga bijelu boju. Haljina pristaje uz tijelo i pada gotovo do gležnjeva.

@megan_cosgrove NEW IN ZARA! The perfect Spring/Summer dress 🩷🎀 @ZARA Zara €29.95 Reference - 3152/340/626 #zara #zarastyle #zaradress #zaranewin #tryonhaul #zaraviraldress #ootd #outfitinspo #viraldress ♬ long way 2 go remix - oriaology.🖤
@monicarudd The most flattering zara dress #zara #zaradress #fashion ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

"Obožavam", "Želim je vratiti samo jer ne znam kad bih je nosila", "Lijepa haljina", "Tako je elegantna", "Kako je lijepa", "Rađena je za tebe, curo", "Volimo jednostavno", "Poput grčke božice", neki su od komentara na njihove objave.

Drapirana midi haljina, 29.95 eura

Osim u ružičastoj, haljina je dostupna i u bijeloj boji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.