Tip pokazao kako puni iPhone. Ljudi pišu: Moraš zahvaliti EU

Foto: X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN je korisnik na X-u (bivšem Twitteru) podijelio način na koji puni svoj iPhone, a objava je prikupila 4.9 milijuna pregleda i hrpu komentara. Naime, on je spojio svoj iPhone na drugi iPhone putem USB-C kabela i otkrio još jedan način punjenja uređaja. 

"Kad god to radim, nikad nisam siguran u kojem smjeru će ići struja", "To je način kako nekome pokazati da ga zaista volite", "Isto vrijedi za MacBook", "Kako zna koji da puni?", "Incestuozno", "Ovo Androidi isto mogu", "Svaki put kada ovo učiniš, moraš zahvaliti EU", "Androidi ovo mogu bežično", "Svaki telefon s USB C priključkom to može, i to već godinama", "Čekaj, što?"

Potreban je USB-C kabel

Trenutno mogućnost punjenja jednog iPhonea drugim ovisi o njegovom konektoru. Da biste koristili ovu funkciju, iPhone mora imati USB-C ulaz i kabel. Što znači da to za sada može samo iPhone 15 serija. 

Dakle, prva potrebna stvar je kabel koji odgovara telefonu/ima, zatim kada povežete dva iPhonea jedan s drugim, uređaji će međusobno "komunicirati". Ovisno o tome koji iPhone ima manji postotak baterije, taj će se početi puniti. Također, na ovaj način mogu se puniti i drugi Apple uređaji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.