Timberland je snizio cijene samo ovaj vikend. Pogledajte ponudu

Foto: timberland.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMBERLAND ima vikend akciju u sklopu koje nudi 30% popusta na kupnju iznad 300 kuna (39.81 €) uz unos promo koda XMAS30. Ova akcija traje od 16.12. do 18.12. 

Snizili su i odjeću i obuću, a mi smo se fokusirali na čizme i tenisice koje se isplati kupiti na ovom popustu. Akcija vrijedi i na već snižene artikle. 

Evo koje smo modele izdvojili:

Visoke ženske čizme Dalston Vibe, cijena na sniženju je 1107.04 kn (146.93 €)

Visoke ženske čizme dizajnirane su prije svega da u njima bude ugodno, a osim toga izrađene su od kože Better Leather i ReBOTL tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike.

Dostupne su u crnoj i smeđoj boji. 

Visoke ženske čizme Cortina Valley, cijena na sniženju je 1212.53 (160.93 €)

Visoke ženske čizme dizajnirane su tako da budu udobne, a izrađene su od Better Leather kože i ReBOTL tkanine. Potplat je izrađen od prirodne gume, što čini ovu čizmu još ekološki svjesnijom.

Ženske čizme Cortina Valley Chelsea, cijena na sniženju je 896.08 kn (118.93 €)

Udobne zimske čizme Cortina Valley Chelsea izrađene su od kože Better Leather, a njihovo podnožje izrađeno je od 75% obnovljivih materijala na bio bazi. 

Dostupne su u žutoj, smeđoj, crnoj i sivoj boji. 

Ženske 6-inch čizme Heritage waterproof, cijena na sniženju je 1159.79 kn (153.93 €)

Ove ženske vodootporne čizme nadahnute su originalnim Timberland čizmama, a sadrže 200 grama PrimaLoft izolacije da bi noge bile tople tijekom cijele zime. Uz to imaju Anti-Fatigue tehnologiju koja pomaže da ostanete u pokretu cijeli dan, a konstrukcija zapečaćena šavovima održava stopala suhim. 

Izrađene su od ekološki osviještenih materijala, uključujući kožu Better Leather i tkaninu ReBOTL izrađenu od najmanje 50% reciklirane plastike.

Dostupne su u bordo, crnoj, žutoj, bijeloj i zlatnoj boji. 

Ženske 6-inch čizme Allington Lace Up, cijena na sniženju je 442.72 kn (58.76 €)

Ove ženske čizme izrađene su od kože Better Leather iz održive kožare ocijenjene srebrnom ocjenom zbog svojih ekoloških procesa. Maksimalnu udobnost omogućuje OrthoLite podnožje.

Dostupne su u crnoj, šarenoj i žutoj boji. 

Muške Chukka cipele Adventure 2.0 Cupsole, cijena na sniženju je 764.23 kn (101.43 €)

Ove muške cipele izrađene su od kože Better Leather, a obloga je izrađena od ReBOTL materijala od recikliranih plastičnih boca. EVA uložak pruža podršku i apsorpciju udaraca.

Dostupne su u smeđoj, žutoj, crnoj i maslinasto zelenoj boji.

Muške 6-inch čizme premium waterproof, cijena na sniženju je 1186.16 kn (157.43 €)

Ova muška vodootporna zimska čizma inspirirana je originalnom Timberland čizmom, a izrađena je od vrhunske kože Better Leather koja se dobiva iz održive kožare ocijenjenom srebrom za ekološke procese. Ovaj trenutno prepoznatljiv stil radnih čizama daje trajne vodootporne performanse, a također ima i PrimaLoft izolaciju za poboljšanu toplinu.

Podstavljeni ovratnik i čelični umetak pružaju udobno pristajanje uz dovoljnu potporu za stopala. Dostupne su u smeđoj, sivoj, crnoj i žutoj boji. 

Muške tenisice Trailquest WP MID, cijena na sniženju je 896.08 kn (118.93 €)

Trailquest WP MID su muške planinarske tenisice izrađene od ekološki osviještenih materijala, uključujući gornji dio od vodootporne kože Better Leather i tkanine ReBOTL u oblozi koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike. OrthoLite podnožje pruža potporu i  osiguravaju udobnost satima.

Dostupne su u crnoj i smeđoj boji. 

Muške Chukka cipele Cross Mark Plain Toe, cijena na sniženju je 590.34 kn (78.35 €)

Muški model cipela izrađen od Better Leather kože te uz to sadrže Aerocore energetski sustav i konstrukciju čizme Gore-Tex za nepropusnu vodootpornu zaštitu.

Dostupne su u maslinasto-zelenoj, plavoj i smeđoj boji. 

​​​​Muške tenisice Treeline Trekker MID Waterproof, cijena na sniženju je 869.71 kn (115.43 €)

Ove muške vodootporne planinarske tenisice izrađene su od kože Better Leather, a gornji detalji i podstava izrađeni su od izdržljive ReBOTL tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike. Dizajnirane su da pruže stabilnosti i udobnosti u različitim vremenskim uvjetima i na različitim terenima.

Osim toga ove tenisice sadrže izdržljiv gumeni potplat za pouzdanu vuču, kao i prozračno OrthoLite podnožje. Dostupne su u crnoj, žutoj i smeđoj boji. 

Sve artikle na sniženju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.