TikTok se kune da ovaj brend proizvodi najbolje flastere za prištiće

Foto: Shutterstock/dm.hr/skincare.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOMILA ljudi na TikToku kaže da su COSRX flasteri za prištiće najbolji ako želite da vam akne brzo nestanu.

Kreatorica i beauty influencerica @kay_caputo podijelila je videozapis svog iskustva nošenja istih, a njena objava ima 3.1 milijun pregleda.

@kay_caputo If i influence you to buy ANYTHING let it be these. Wowwwwie where were these when i had insane acne #pimplepatches #cosrx #acne #skinclearing ♬ original sound - Kayla Caputo

Više od 24.000 Amazonovih kupaca također daje COSRX Master Patches ocjenu s pet zvjezdica.

Cosrx Master Patch Intensive flasteri protiv prištića, cijena je 14.98 € (112.87 kn)

"Čine čuda i rade brzo! Ponekad ih nosim dok vozim do posla, a ponekad spavam s njima. Stavljao sam ih i na izbočine i mjesta koja sam nemilosrdno gnjavio i čačkao, oboje dobro reagiraju na ove flastere", napisao je jedan recenzent na Amazonu.

“Kunem se u ove male flastere. Pomažu da moji prištići tako brzo zacijele. Nakon nošenja flastera preko noći moj prištić bude gotovo upola manji od onoga što je bio", napisao je drugi korisnik.

COSRX Acne Pimple Master Patch flasteri, cijena je 5.67 € (42.72 kn)

COSRX Acne Pimple Master Patch flaster tanki je prozirni hidrokoloidni flaster, po teksturi sličan hidrogelnoj maski, koji čvrsto prianja uz vašu kožu. Liječi prištiće uklanjanjem infekcija i bakterija. Može pomoći razgraditi ostatke mitesera i apsorbirati nečistoće preko noći, tako da nećete osjetiti suhe mrlje od upotrebe ovog proizvoda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.