Studenac se oglasio o slučaju s Mljeta: Ispričavamo se kupcima

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUČER smo izvijestili o neugodnoj situaciji koja je zadesila jednog čitatelja Indexa u trgovini Studenac na Mljetu. Naime, na blagajni mu je naplaćena viša cijena od one koja je bila prikazana na polici. U vezi s tim, poslali smo upit Studencu, a njihov odgovor prenosimo u cijelosti niže. 

"Ispričavamo se našim kupcima"

"Ispričavamo se našim kupcima koji su doživjeli bilo kakve neugodnosti u našim trgovinama. Tijekom priprema i izmjena redovnih i akcijskih ponuda, cijene artikala ažuriraju se u našem središnjem informacijskom sustavu, koji je izravno povezan s blagajnama.

Međutim, zbog povećanog opterećenja tijekom ljetne sezone, a posebice 14. kolovoza zbog neradnog dana koji je uslijedio, opterećenje na trgovine se povećalo. Stoga je u našim trgovinama na području Splitsko-dalmatinske te Dubrovačko-neretvanske županije, posebice na otocima, došlo do kašnjenja u ažuriranju cijena na policama.

Ovdje se radi o ljudskoj pogreški uslijed većeg obujma posla, nipošto nije riječ o nepoštenoj praksi, odnosno o namjernom zavaravanju i stavljanju kupaca pred gotov čin na blagajni. Poduzimamo hitne korake kako bismo ispravili ove nepravilnosti i dajemo sve od sebe da ih bude što manje u budućnosti. 

Kako bismo pokazali svoju predanost kupcima, pozivamo sve koji su na blagajni plaćali veću cijenu nego što je prikazana na polici da nam se jave na adresu e-pošte upiti-pohvale@studenac.hr s opisom situacije, lokacijom trgovine gdje se ista dogodila te računom (ako su ga sačuvali) kako bismo im poslali e-voucher (kupon) u iznosu od 10 eura. Dobiveni kupon će do 25.8. moći potrošiti u najbližoj trgovini Studenca.

Iskreno cijenimo razumijevanje naših kupaca i potičemo sve koji primijete bilo kakve nepravilnosti u našim trgovinama da nas izravno kontaktiraju na gore navedenu adresu e-pošte. Posvećeni smo brzom rješavanju ovih problema i osiguravanju da naši kupci u ovakvim situacijama budu obeštećeni", priopćili su iz Studenca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.