Stigli su novi pesto umaci Rio Mare tuna. Našli smo ih na popustu

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIO MARE ima novu pesto liniju u svojoj ponudi koja uključuje tri varijante: tuna, crne masline i chilli; tuna, pistacije i limun; tuna, bademi i pecorino. "Ovo je prava novost na tržištu koja uključuje tri recepture osmišljene za susret okusa i blagostanja, idealne na tjestenini, ali i izvrsne za namaz na kruh i bruskete ili kao preljev za salatu", opisali su ih na stranici.

Ovom novom linijom Rio Mare ulazi u kategoriju pesta. Našli smo ih na policama SuperKonzuma, i to na akciji, pa tako umjesto 4.49 € (33.83 kn) pesto namazi koštaju 2.99 € (22.53 kn) za 130 grama proizvoda.

Ako želite doznati za novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Gavrilović gotova jela i Ledo štrukle su na 25% popusta
>> Index šoping-lista: Toaletni papir Paloma je na 61% popusta

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.