Spotify priprema novu razinu pretplate?

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZVRŠNI direktor Spotifya Daniel Ek u travnju je najavio da će usluga dobiti novu pretplatničku opciju koja će se fokusirati samo na glazbu, ali tada nije otkrio više detalja. Neki su se poveselili mogućnosti da će moći plaćati samo za glazbu jer ih ne zanima drugi sadržaj koji Spotify nudi.

Bilo je dostupno sve osim knjiga

No, do nedavno nije bilo jasno kako će nova mogućnost izgledati, dok sad postoji barem ideja. Naime, u UK-u se pojavila, a ubrzo potom i nestala, mogućnost naziva Basic. Opcija je slična Spotify Premiumu, a jedino što nije nudila su audioknjige.

Basic opcija nudi glazbu bez oglasa, koju možete preuzeti, s opcijama za organizaciju reda pjesama i dijeljenje, piše Tech Radar. Čini se i da je opcija dostupna za pojedince, parove i obitelji, baš kao i Premium. Budući da ne nudi mogućnost slušanja knjiga, opcija je jeftinija, a cijena u UK-u je niža 1 funtu za pojedinačne i 2 funte za obiteljske korisnike.

Kako se Basic pretplata više ne prikazuje na Spotify UK stranici i ništa nije službeno potvrđeno, još uvijek je upitno kako će nova pretplatnička opcija u konačnici izgledati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.