Spotify opet diže cijene

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SPOTIFY još jednom diže cijene, a američki korisnici prvi su na redu. Uskoro će im početi pristizati mailovi s informacijama o povećanju cijene za planove Premium, Duo i Family. Povećanje cijena kreće u SAD-u, a Spotify je početkom godine najavio da će cijene rasti za korisnike diljem svijeta.

Još nije poznato kad će poskupjeti usluge u EU

Spotify Premium Amerikanci će uskoro plaćati 11.99 dolara mjesečno, što je porast od 1 dolara. Korisnici Spotify Dua plaćat će ga 2 dolara više, odnosno 16.99 dolara mjesečno, a cijena Family plana porast će na 19.99 dolara mjesečno, odnosno bit će 3 dolara skuplji.

"Da bismo mogli nastaviti ulagati, pružati inovativne usluge i donositi korisnicima najbolje iskustvo, moramo periodično ažurirati cijene", objavio je Spotify u službenoj obavijesti. "Narednih mjesec dana korisnici u SAD-u će primiti e-mail u kojem će im biti objašnjeno što ovo ažuriranje za njih znači", dodao je.

Još nije poznato kad će ova poskupljenja zahvatiti korisnike izvan SAD-a, pa tako i one u Europskoj uniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.