Šokirat će vas cijena tenisica koje nosi Ben Affleck

Foto: Profimedia/resellzonecesena.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATO je da Ben Affleck ima veliku kolekciju tenisica, a nedavno je primijećen u rijetkom paru Air Jordan tenisica. Od svih tenisica na kojima je Travis Scott radio tijekom godina, Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 Low iz 2021. po mnogima su najbolje. A ima ih i Affleck.

Cijena se penje i preko 3000 eura

Ove niske tenisice imaju čistu bijelu podlogu, slojeve od crne kože s prednje strane i plave kože sa stražnje strane i na donjem dijelu potplata. Gornji dio potplata, Swoosh simbol i vezice su svijetle kremaste boje. Gazište je obogaćeno Nike Air tehnologijom za veću udobnost.

Ove su tenisice inače vrlo rijetke, a ako ih želite nabaviti, danas nikako nećete proći jeftino. Model se preprodaje za cijene od više tisuća eura. Na ResellZoneu smo pronašli par od 3.495,56 eura za veličinu 38 i 3.363 eura za veličinu 44.5. Druge veličine su nešto jeftinije, no cijena im prelazi 2000 eura.

Affleck je tenisice kombinirao s jednostavnom plavom košuljom, maslinastom majicom i trapericama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.