Sinn i Revolution lansiraju novi sat s brojčanikom koji svijetli u mraku

Foto: revolutionwatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ 2019. Revolution se udružio s proizvođačem satova Sinn za Dark Star. U pitanju je bila relativno vjerna verzija starih pilotskih kronografa s kućištem od čelika i klasičnim brojčanikom. Sad su se vratili s novim zajedničkim modelom Bright Star. Dostupan je u samo 300 primjeraka po cijeni od 3600 dolara (3316.75 eura). Za usporedbu, Dark Star je bio dostupan u 150 primjeraka.

Monokromatski sat s dodatnom zaštitom

Sat je monokromatski te ima kućište promjera 43 mm od nehrđajućeg čelika. Završetak kućišta je od Sinnove vlastite Tegiment tehnologije. Sat je čvrst i otporan na ogrebotine pet puta više od standardnog sata od nehrđajućeg čelika. Sat je premazan PVD-om koji ga dodatno štiti.

"Ovo je apsolutno savršeno", "Trebam ovo", "Jako lijepo", "Nikad ne bih kupio sat bez datuma", neki su od komentara na Instagram objavu Revolutiona kojom je predstavljena ova kolaboracija.

Ono po čemu je ovaj sat doista poseban je brojčanik koji svijetli u mraku. Sat ima safirni kristal i dolazi s dva uključena remena. Sat će biti pušten u prodaju 20. ožujka, a više o njemu možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.