Shopper torbe od brušene kože proljetni su trend. Evo gdje ih kupiti

Foto: mango.com/nextdirect.com/zara.com/rouje.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SHOPPER torbe vrlo su popularne već nekoliko godina, primarno zbog svoje veličine, ali i zbog jednostavnog dizajna zahvaljujući kojemu se lako uklapaju u bilo kakvu modnu kombinaciju, od casual do elegantnih. Razne su modne kuće predstavile svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2024., a mnoge su uključile shopper torbe u svoju novu ponudu. Konkretno, shopper torbe od brušene kože.

>> U Zaru je stigao duplić popularne dizajnerske torbe, košta 36 eura

Velike i praktične shopper torbe

Shopper torbe vrlo su praktične jer u njih stane zaista puno stvari, a ako su rađene od brušene kože, podići će cjelokupni dojam vaše modne kombinacije. Brušena koža posebno je tražen materijal tijekom proljetnih mjeseci jer se lako kombinira s drugim materijalima poput lana i pamuka. Mat završetak dodatno olakšava kombiniranje, a ostavlja dojam profinjenosti.

Trgovine su preplavile upravo shopper torbe od brušene kože, a mi smo izdvojili nekoliko komada koji su nam se učinili zanimljivima.

Shopper torba od brušene kože, Mango, 59.99 eura
Kožna shopper torba, Mango, 59.99 eura
Shopper torba, Next, 167 eura
Shopper torba od antilopa, Zara, 119 eura
Velika shopper torba, Rouje, 375 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.