Secret Lab i Lamborghini udružili snage. Evo što su pripremili

Foto: secretlab.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON uspješne prethodne suradnje, Secretlab je ponovno udružio snage s Lamborghinijem kako bi predstavio Secretlab for Automobili Lamborghini Deluxe Collection. Ova kolekcija slavi kultni dizajn i umijeće ovog brenda automobila, a uključuje stolice i stol.

Kolekcija nadahnuta automobilima

Kolekcija nudi Secretlab TITAN Evo stolicu u dvije vibrantne boje, Giallo Auge i Verde Selvans. TITAN Evo stolice popularne su zahvaljujući prilagodljivoj potpori za leđa i izdržljivosti, a dobar dio udobnosti duguju memorijskoj pjeni. U sklopu kolekcije dostupan je i Secretlab MAGNUS Pro Metal stol s mogućnošću prilagodbe visine.

Stolice imaju karbonske panele i prepoznatljiv oblik, odražavajući Lamborghinijev spoj smjelog dizajna i vrhunske tehnologije. Giallo Auge nadahnut je Lamborghini Urusom, s jarkim žutim detaljima koji dočaravaju brzinu i kretanje, dok Verde Selvans utjelovljuje Lamborghinijev odvažan duh sa svojim smjelim zelenim dizajnom.

Uz kolekciju dolazi i Secretlab for Automobili Lamborghini MAGNUS Pro Metal Desk s prilagodljivom visinom. Stol je dostupan u dvije veličine i ima odgovarajuću MAGPAD podlogu za stol i kutiju za spremanje kablova u bojama talijanske zastave.

Cijene stolica počinju od 779 eura, a cijena stola počinje od 849 eura. Više informacija o kolekciji i cijenama doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.