Priča se o značajkama novih mobitela Sony Xperia

Foto: sony.hr (na fotografiji nisu uređaji o kojima se govori u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY će ove godine u prodaju pustiti tri nova mobitela. U pitanju su apsolutni flagship Xperia 1 VI, kompaktni flagship Xperia 5 VI i mobitel srednjeg ranga Xperia 10 VI. Procurile su neke nove informacije o ova tri nadolazeća pametna telefona, uključujući količinu RAM-a.

Nadograđuje se i kamera

Navodno, Xperia flagship modeli dodavat će digitalni potpis na fotografije i videosnimke koji će spriječiti lažiranje. Iako nije potvrđeno kako će ova mogućnost funkcionirati, vjeruje se kako će se izmjene utvrđivati uz pomoć meta-podataka, piše GSM Arena. Sonyjeve DSLR kamere uskoro će dobiti upravo ovu mogućnost. Točnije, stiže za sljedećom softverskom nadogradnjom.

Xperia 1 VI bit će dostupna u varijantama s 12GB ili 16GB RAM-a. 16GB je nadogradnja u odnosu na Xperia 1 V uređaj.

Što se tiče modela Xperia 5 VI, ona će doći samo s 8GB RAM-a, što je ista količina kao i u Xperia 5 V.

Xperia 10 VI imat će dvije verzije. Model niže razine će imati 6GB RAM-a, a drugi dostupan uređaj dolazi će s 8GB RAM-a.

Još nije poznato kad će mobiteli biti pušteni u prodaju, kao niti bilo kakvi drugi detalji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.